Sabtu, 6 April 2013

MASAK MAKARONI

5:56 PG Posted by mohd zainudin 2 comments

Assalaimualaikum dan Selamat Sejahtera,

Dah lama aku tak aktif dalam dunia blogger nih. Al maklumlah busy dengan aktiviti komander sejak akhir-akhir ini. So bila dah ada waktu lapang macam nih aku dengan member rancang nak buat makan-makan kat luar ( luar rumah je).hehehe

So aku meng-offfer-kan diri nak buat makaroni sebab dah lama tak makan benda alah nih. Ni first time aku cuba buat makaroni dengan buah koktel. Boleh lah tahan rasa makroni ni walaupuntak sesedap macam masakan ibu tercinta. Hehehe...
excited sangat nak masak

Aku dan salah seorang member yang nak masak makaroni

Guna rice cooker je sebab duk kolej.huhuhu












Yang gambar spegeti yang kat atas tu member perempuan aku yang buat. Best Giler sih. Aku dan member2 memang kuat makan tapi aku je yang kurus lagi. Hahahaha....