Khamis, 10 Januari 2013

PENAKUT

2:45 PTG Posted by mohd zainudin , , , , , 8 comments
Assamualaikum.....
Merdeka!!! sebab aku dah habis exam untuk sem 3 di UiTM dihatiku woahooo...... Apa kena mengena dengan tajuk aku tentang penakut ni?? meh aku nak cerita skit.hehehe.... Kalau dah akhir sem nih semua duk kalut nak beli tiket bus, kapal terbang a.k.a belon, feri( ade ker??? joke!!!). Tapi bagi aku terpaksa menunggu kedatangan Angah yang tersayang menjemput di kolej Jasmin pada 14/1/2013 sedangkan last paper aku 6/1/2013 !!!! cuba korang bayangkan berapa lama aku terpaksa tinggal kat kolej sini??? 8 HARI!!!!
           
 Tiga hari selepas final exam tu aku ok lagi sebab ade lagi member aku kat sini. Tapi, lepas tu sorang-sorang kawan aku chow balik kampung halaman masing-masing. Korang tak kseian dekat aku ke hah??? Dah nasib badan nak buat macam manakan.huhuhu.... So nak dijadikan cerita, tinggallah aku dengan member aku seorang nih. Nama dia Haris tapi aku menggedik duk panggil ABG HARRIS kadang-kadang (berlagak pasal Izzah pulak). Kawan aku nih selalu tidur awal sebab exam tak habis lagi dan tinggalah aku sengsorang dari tengah malam sampai subuh (susah nak tidur malam).

Bila waktu tengah malam hingga subuh aku perangai penakut aku tu datang. Macam-macam duk pikir sebab selalu tengok cerita hantu, so sedikit sebanyak mempengaruhi aku lah. Kekadang bunyi benda-benda yang kat sekeliling tu yang buat aku takut, padahal bukan apa-apa pun. 

Lantak koranglah nak cakap aku penakut ke apa dan siapa cakap LELAKI tak penakut. AKU??? aku bukan penakut, just segan dan pemalu je. HAHAHAHA!!! Anyways thanks yang sudi baca blog aku yang mengarut nih. Sekadar meluangkan waktu lapang sahaja. 

8 ulasan:

Noor Najwa berkata...

wow...lain kali xpyh la tgk cite hantu..mcm saya..hehe..anyway gud luck 4 your exam..

ezyra daniel berkata...

hehehe...nice entry :)

Amirah Ramli berkata...

good luck for ur exam ! Takot tgk cerita hantu? lelaki ke perempuan ni? ekeke :p

Cornelia Waldorf berkata...

Saya ingin meminta budi baik awak komen balik di entry http://meanwhileinparalleluniverse.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html, dapat pahala awak tolong saya, kan kan >.<

Nur Era Syahirah Ibrahim berkata...

waaaaaaaaaaaa , best best entry awak :D datang lah selalu blog saya . ikuti perkembangan saya http://jiwangitusempoi.blogspot.com/

Sharifuddin berkata...

Hey, sampai hati tak mention aku p ziarah hang...
Matilahkau...

mohd zainudin berkata...

hahaha... Sharifuddin nanti aku mention nama ko ek. ko tak teman aku lagi mana leh main2 letak je.

aini shahroni berkata...

maaf lambat balas kujungan saudara..
daripada Arkitek Hati