Jumaat, 23 Mac 2012

AKU BENCI BILA WAKTU PETANG!!!

12:50 PTG Posted by mohd zainudin No comments
Wah… statement aku macam benci sesangat je bila waktu petangkan. Sebenarnya bukan benci sangat pon tapi bila dah tiba waktu petang ni aku tak tahu nak buat apa. SANGAT BORING!!!! Tiada aktiviti yang nak dibuat selain daripada tidur kat dalam bilik.
Aku bukan rajin sangat nak keluar rumah sebab malas nak turun naik tangga jeh!!! (rumah tingkat 4 je). Kalau sem lepas rajin juga aku pergi joging  pusing-pusing tasik dekat area sini. Tapi bila naik sem baru aku dah nak minyak, malas dan sewaktu dengan nyer…
 
So apa akan aku buat petang-petang macam nih??? LAWAK KAMPUS!!! Yes memang aku akan layan komik Lawak Kampus bila dah waktu petang. Memang terbaiklah watak yang dicipta oleh kartunis ni. Vanness, Froggy, Aditas, Si kosong, Bepop dan lain-lain. Dengan adanya watak ini membuatkan aku gelas sengsorang atas katil sampai tertidur.hahahaha…
Kengkadang bukan komik je aku layan. Samsung Galaksi Tab tersayang aku banyak berada disamping aku. Apa aku buat??? Layan game lah der.. Aku dah start boring menaip skunk so harap korang tak boring macam aku bila waktu petang yup. Bye!!!

0 ulasan: