Jumaat, 14 Oktober 2011

STORY MORY

1:03 PTG Posted by mohd zainudin No comments
assalamualaikum... lame aku tak update aku punye blog. dua hari lepas rasenye dah update kot.heehehe.... ape pom aku nak ucapkan teima kasih yang mane sudi datang terjah blog aku yang tak brape kreatif sangat dan jangan lupa follow blog ni yup.. sekarang nie aku bussy sikit ngan kuliah, nak wat assigment yang tak gerak gerak lagi. Member aku pom dah start bebel kat aku suruh cari bahan ape sume.. Huhuhu penat nyer wase. Dalam mase yang same aku duk kalut tentang sistem pendaftaran kos yang tak berapa nak elok kat sini.. semua subjek yang aku nak daftar semua penuh dan padat-padat macam milo fudge.hehehe.... disebabkan sistem di universiti aku tibe tibe low menyebabkan aku macam orang perlarian semasa nak masuk dalam kelas dan terpakse aku tumpang kelas yang lain.Aku nak marah pun tak boleh juga kerana pihak pengurusan sudah sedaya upaya untuk membaikpulih sistem tersebut.. Pagi tadi kawan aku terbangun lewat untuk ke kuliah. punye kelam kabut kawan aku sampai tak mandi semasa nak pergi kuliah. aku pun tak perasan dia gosok gigi ke tak.hahaha jahat aku nie. sorry ek kawan aku. Tapi yang pelik nyer kawan aku nie same kelas ngan aku. kenapa aku tak kelam kabut dan boleh siap sambung tidur lagi selama sejam??? korang nak tahu ape yang terjadi selepas itu?? kawan aku masuk bilik balik sebab lecturer takde.hahaha memang nasib aku la sebab tak payah nak tuang kelas lame-lame... aku pun sambung main internet dan ulang kaji sikit-sikit untuk kuliah sebelah petang. Paling yang aku tak sangka ialah Encik Ridzuan selaku pensyarah aku dapt mengigat nama-nama aku semasa buat kuiz tadi..kembang hidung setaman tau. Dapat jugak point untuk aku di situ.hehehe

0 ulasan: